|
Autors | Ziņojums |
---|
hellboy2
Postu skaits : 6 Pievienojies : 04.08.10
| Tēma: Veikali Rīgā ?! Ceturtdiena Oktobris 07, 2010 4:20 am | |
| sveiki vienkārši gribēju uzināt normālākos veikalus Rīgā kur var nopirkt scooteru detaļas ,jo pac neesmu no Rīgas un vnk šo 5dien tup braucu tapēc prasu jums |
|
| |
OutLaw Admins Postu skaits : 316 Pievienojies : 29.05.10 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Ceturtdiena Oktobris 07, 2010 10:29 am | |
| scooters.lv (http://www.scooters.lv) un max moto (http://www.maxmoto.lv/) |
|
| |
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Ceturtdiena Oktobris 07, 2010 7:26 pm | |
| pie spices ir tāds veikals abit tur ari var daudz labas lietas dabut personigi es tagad par šo veikalu fanoju jo tur ir daudz letak neka sc (manam roleri) |
|
| |
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Piektdiena Oktobris 08, 2010 3:17 am | |
| - Marčello rakstīja:
- pie spices ir tāds veikals abit tur ari var daudz labas lietas dabut personigi es tagad par šo veikalu fanoju jo tur ir daudz letak neka sc (manam roleri)
cik zinu, tad abita ir parsvara chainas detaļas nē? |
|
| |
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Piektdiena Oktobris 08, 2010 3:27 am | |
| - OutLaw rakstīja:
- Marčello rakstīja:
- pie spices ir tāds veikals abit tur ari var daudz labas lietas dabut personigi es tagad par šo veikalu fanoju jo tur ir daudz letak neka sc (manam roleri)
cik zinu, tad abita ir parsvara chainas detaļas nē? nu ja bet tur piemeram var sporta filtrus leti nopirkt nu kec visadus sikuminjus. |
|
| |
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Piektdiena Oktobris 08, 2010 3:32 am | |
| - Marčello rakstīja:
- OutLaw rakstīja:
- Marčello rakstīja:
cik zinu, tad abita ir parsvara chainas detaļas nē? nu ja bet tur piemeram var sporta filtrus leti nopirkt nu kec visadus sikuminjus. nu sporta filtri cik zinu tur vidēji 5-8 ls maksā, bet tas ar man liekas, ka vienīgais kas der normālajiem braucamajiem nez vai tur daudz tādu lietu, kuras vēl var pielasīt pa lēto.. |
|
| |
hellboy2
Postu skaits : 6 Pievienojies : 04.08.10
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Piektdiena Oktobris 08, 2010 3:59 am | |
| ooo labais man jau tik pagaidam sīkumiņus vajag un arī man i ķīnīzers taka visss bumbās un paldies par informāciju |
|
| |
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Piektdiena Oktobris 08, 2010 4:05 am | |
| |
|
| |
Rincis
Postu skaits : 13 Pievienojies : 14.08.10
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Pirmdiena Oktobris 11, 2010 4:22 am | |
| |
|
| |
| Tēma: Re: Veikali Rīgā ?! Pirmdiena Oktobris 11, 2010 11:56 am | |