|
|
Autors | Ziņojums |
---|
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Trešdiena Jūlijs 21, 2010 8:24 pm | |
| Šodien dabuju 72cc Naruku cili (47mm) un ari Galvu ar lielajiem vārstiem. Reku bilde : Kā ari izdomaju kad numuru likšu uz slēgtās pakaļas jo zb vinu visu laiku salocit kurbulējot. Krc numurs stāvēs šādi: Tagad tik jadabuj 4t eļļa un varēšu jau sākt visu likt kopā un regulēt. |
|
| |
Loyd
Postu skaits : 13 Pievienojies : 20.06.10
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Ceturtdiena Jūlijs 22, 2010 1:54 am | |
| eu ja kas man ir tā eļļa, praktiski neiesākta no 4t rollera laikiem. |
|
| |
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Ceturtdiena Jūlijs 22, 2010 3:55 am | |
| eļļu jau dabuju bet ir viena problema vajaga sprost gredzenus un varēšu likt kopā. |
|
| |
OutLaw Admins Postu skaits : 316 Pievienojies : 29.05.10 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Ceturtdiena Jūlijs 22, 2010 3:56 am | |
| - Marčello rakstīja:
- eļļu jau dabuju bet ir viena problema vajaga sprost gredzenus un varēšu likt kopā.
sprostinjus tikai jaunus ( !!! ) |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Ceturtdiena Jūlijs 22, 2010 3:59 am | |
| jap 6dien braukšu pirkt. facuks teica kad imanta itkā esot kkada bode kur tirgo vinjus un tadelj ari 6dien brauks pakaļ. un tad laikam 1dien vai 7dien likšu kopā. |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Piektdiena Jūlijs 23, 2010 8:54 pm | |
| tiko dabuju sprost gredzenus. tulit iesu likt kopā un regulēt. |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 2:41 am | |
| kas pa huinju krc aigāju uz garažu saliku visu cili visu visu saliku un sareguleju. Tad sāku regulēt karbi un ir tā kad nearvienu dīzi normāli neiet rolers taka ristas. Viss labak gāja ar 80 dīzi bet tik un tā rijas ciet. Izmēģinaju pilnīgi visas dīzes izņemot 94 kura man naw. kads zin kas pa vainu? |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 2:53 am | |
| - Marčello rakstīja:
- kas pa huinju krc aigāju uz garažu saliku visu cili visu visu saliku un sareguleju. Tad sāku regulēt karbi un ir tā kad nearvienu dīzi normāli neiet rolers taka ristas. Viss labak gāja ar 80 dīzi bet tik un tā rijas ciet. Izmēģinaju pilnīgi visas dīzes izņemot 94 kura man naw. kads zin kas pa vainu?
hujova, ka tev 4t, tur visādas nianses nāk klāt.. bet principā varu ieteikt iztīrīt karbi - ļoti bieži gadās, ka kkāds sūdiņš maziņš ir kādā no ejām iestrēdzis un tad šitādi joki gadās, ja tas nepalīdz, nu tad jādomā .. |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 3:00 am | |
| a ja un velviena huinja ir es pirms iepriekšējo cili noklemēju papisu no karbja vienu skrūvi (benzīna padeves) un es ieskrūvēju prosta parastu skrūvi varētu būt viņa pie vainas? |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 3:01 am | |
| - Marčello rakstīja:
- a ja un velviena huinja ir es pirms iepriekšējo cili noklemēju papisu no karbja vienu skrūvi (benzīna padeves) un es ieskrūvēju prosta parastu skrūvi varētu būt viņa pie vainas?
pag, pag... benzīna padeves skrūve ir dīze un tās vietā tu neko citu nevarēji ieskrūvēt.. moš tu domā gaisa skrūvi? |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 3:03 am | |
| naw tā gaisa skrūve. bet nu lai butu. nu kautvai to pasu. |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 3:30 am | |
| - Marčello rakstīja:
- naw tā gaisa skrūve. bet nu lai butu. nu kautvai to pasu.
nu pag kā es tev varu pateikt var tas ietekmēt vai nevar ja es nezinu pa ko iet runa. ja tu apgriezienu skrūvi ieskrūvēji, tad tas neko nevar izmainīt, ja tu gaisa skruvi ieskrūvēji, tad tas var izmainīt, ja tu dīzi ieskrūvēji tad - wtf? |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 3:33 am | |
| nu tā naw gaisa skrūve. un tā naw ne apgriezienu skrūve. es nez kas tā pa skrūvi
|
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 4:22 am | |
| - Marčello rakstīja:
- nu tā naw gaisa skrūve. un tā naw ne apgriezienu skrūve. es nez kas tā pa skrūvi
nofočē |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 4:39 am | |
| |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 24, 2010 11:29 pm | |
| bļā kā man šitais viss jau ir apnicis. krc sodien salauzu pusmēnesi. gribeju pacelt augstāk adatu bet nekas nesanāca jo manam karbim nevar pacelt viņu un ari noregulet nesanāca. tā jūtu kad šito sezonu tā ari nedabusu pabraukat jakrāj nauda un jaliek kāds piaggio 125cc 4t motors. Ja kadam ir liela vēlme var iegādāties cili kopa ar galvu kurai ir lielie vārsti pa 40ls un sajūgu ar sarkanajām mallosi atsperēm pa 10ls |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Sestdiena Jūlijs 31, 2010 3:27 am | |
| Šodien piespiedu savu kucīti strādāt Krc pastāstīšu ka,kad pirku 72cc cili tad līdzi naca ari galva kurai ir lielie vārsti tad nu tākā es 72cc cili nevarēju saregulēt izdomaju uzlikt 50cc un to galvu un vnk uz haļavu ieliku 85 dīzi un pielaidu iet ļoti labi priekš 50cc bet prasas biš mazāka dīze bet regulēsu kārtīgāk kad dabusu jaunu pusmēnesi. Tātad pagaidam taisīsu vinu kā 50cc Un pa ziemu likšu kādu piaggio 125cc motoru. Tāka varat iegādātie manu 72cc cili ideālā stāvoklī un tikai 30Ls |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Trešdiena Augusts 04, 2010 3:21 am | |
| Tātad pa šo ne īpaši ilgo laiku ir noticis diezgan daudzkas. Krc vakar biju sc.lv un nopirku pusmēnesi un kurbuļa kājiņu. un tagad varu braukāties. Kā arī nogruntēju savu home made slēgto pakaļu un pieliku numuru pie viņas. Tātad motorā: 50cc cilis Galva ar lielajiem vārstiem hebo filtrs Mallosi sarkanas mazas atsperes naraku dīze Stylings: Notonēts pakaļējāš lampas stikliņš Home made underseat (slēgtā pakaļa) jauni diski noravēti pagriezieni Kā ari dabuts vējstikliņš no Keeway Matrix Vēl iecerēts: Kāds sporta vario sporta stūre nokrāsot baltus diskus un ari pārkrāsot Pārējāš plastikas ķiršu sarkanas un spīdīgi melnas. Tad nu lūk bildes: |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Trešdiena Augusts 04, 2010 4:12 am | |
| Ou, Ou, Ou! Slēgted assakaļa looks just wonderfull! super! zini, ko manuprāt derētu modificēt vai nomainīt? - izpūtēju! tad vizuālais būtu vnk superīgs! |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Trešdiena Augusts 04, 2010 4:38 am | |
| njam izpūtējs man arīnepatīk. |
|
| |
hellboy2
Postu skaits : 6 Pievienojies : 04.08.10
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Ceturtdiena Augusts 05, 2010 12:00 am | |
| Sveiki jums te intresanta saruna man arī ir ķīnietis tapē uzrakstīju gribēju šo to uzināt piem kur jūs perkat detaļas un kadu sporta gaisa filtru tu pieliki savam ? reku mans : |
|
| |
kazlēns
Postu skaits : 217 Pievienojies : 05.07.10 Vecums : 29 Dzīvesvieta : Daugavpils
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Ceturtdiena Augusts 05, 2010 1:09 am | |
| |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Piektdiena Augusts 06, 2010 2:20 am | |
| krc sodien nedaudz paķimerējos gar transmisiju un nomainiju sarkanas mazas atsperītes uz dzeltanajām un uzinaju kad man galīgi kantaini rulīsi,bet tā kā man nau ko likt vietā mēs ielikam atpakaļ kantainos. Krc tagad planoju iegādāties Naraku HS vario,Naraku siksnu,st6 4,5g rulīšus un Naraku atsperu komplektu. |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Piektdiena Augusts 06, 2010 5:13 am | |
| - Marčello rakstīja:
- krc sodien nedaudz paķimerējos gar transmisiju un nomainiju sarkanas mazas atsperītes uz dzeltanajām un uzinaju kad man galīgi kantaini rulīsi,bet tā kā man nau ko likt vietā mēs ielikam atpakaļ kantainos. Krc tagad planoju iegādāties Naraku HS vario,Naraku siksnu,st6 4,5g rulīšus un Naraku atsperu komplektu.
izklausās, ka drīz jau vairs nebūs pie kā piekasīties |
|
| |
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning Piektdiena Augusts 06, 2010 6:52 am | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: 4t Čaina tuning | |
| |
|
| |
|