| Problēma transmisijā/ regulēšanā. | |
|
Autors | Ziņojums |
---|
RXT Moderators Postu skaits : 200 Pievienojies : 31.05.10 Dzīvesvieta : Cēsis
| Tēma: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Trešdiena Jūnijs 09, 2010 3:00 am | |
| Ir man tā ka dod ručkā, sākumā neiet un tad aiziet ideāli, bet tad atkal nomet biš un lēnām kāpinās ātrums. Vajag dabut tā, lai iet vienmērīgi. Iekšā ir sarkanā lielā atspere, mazās dzeltenās, 3,9 g ruļļi. Varbūt pie vainas varētu būt sajūgs? |
|
| |
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Trešdiena Jūnijs 09, 2010 3:27 am | |
| |
|
| |
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Trešdiena Jūnijs 09, 2010 3:38 am | |
| Jā, sajūgs ir stock! |
|
| |
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Trešdiena Jūnijs 09, 2010 3:52 am | |
| |
|
| |
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Trešdiena Jūnijs 09, 2010 4:12 am | |
| Tūns: Cilis S6SR Truba C16 Karbis 16,5 Pārējais stock |
|
| |
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Trešdiena Jūnijs 09, 2010 3:54 pm | |
| nu man šķiet tev visu pis tas dzeltenas mazas atsperes. man liekas ka tev vajaga sarkanas. |
|
| |
OutLaw Admins Postu skaits : 316 Pievienojies : 29.05.10 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Trešdiena Jūnijs 09, 2010 11:36 pm | |
| - RXT rakstīja:
- Ir man tā ka dod ručkā, sākumā neiet un tad aiziet ideāli, bet tad atkal nomet biš un lēnām kāpinās ātrums.
Vajag dabut tā, lai iet vienmērīgi.
Iekšā ir sarkanā lielā atspere, mazās dzeltenās, 3,9 g ruļļi.
Varbūt pie vainas varētu būt sajūgs? nespratu īsti, bet visdrīzāk, ka torq drive (jeb izspiedējšķīvis) ir vainīgs, tādēļ, ka tūnam ar stock torq drive parasti ir bedre, tas ir normāli... vajag video tad varēšu precīzāk pateikt.. |
|
| |
siikaisbomzis
Postu skaits : 5 Pievienojies : 17.07.10 Vecums : 32 Dzīvesvieta : rajons
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Svētdena Jūlijs 18, 2010 7:47 am | |
| karbi atri deretu nomainit ja tev ir racings!!! |
|
| |
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Svētdena Jūlijs 18, 2010 3:22 pm | |
| Man ir streetrace
Outlaw, nedomāju, ka pie tik maza tūna varētu būt vainīgs torq. Bet problēma drīz tiks atrisināta, jo vedīšu regulēt pie cruiser. |
|
| |
OutLaw Admins Postu skaits : 316 Pievienojies : 29.05.10 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. Svētdena Jūlijs 18, 2010 4:39 pm | |
| - RXT rakstīja:
- Man ir streetrace
Outlaw, nedomāju, ka pie tik maza tūna varētu būt vainīgs torq. Bet problēma drīz tiks atrisināta, jo vedīšu regulēt pie cruiser. nu tad, iespējams, ka pilot jet jeb pilot dīze, jo, ja pie lieliem apgriezieniem normāli iet, bet sākumā sūdīgi ver vaļā, tad iespējams, ka tukšgaitas-sākuma degmaisījums ir par treknu, nu tur ir dažādi varianti !! vispār domāju, ka vajadzētu ieviest kautkādu noteikumu vai ko tamlīdzīgu, lai tie kas cer uz normālu atbildi/risinājumu savai tehniskai problēmai taisa video, savādāk tā ir tukša gaisa malšana! |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Problēma transmisijā/ regulēšanā. | |
| |
|
| |
| Problēma transmisijā/ regulēšanā. | |
|