uvixx55
Postu skaits : 4 Pievienojies : 19.06.10 Dzīvesvieta : Cēsis->Līvi
| Tēma: Lauku aizpildes krāsa Sestdiena Jūnijs 19, 2010 12:42 am | |
| Lauku aizpildes krāsai labāk būtu jābūt baltai nevis melnai savaadaak nevar redzeet ko raksta...
Šis ir svarīgi |
|
OutLaw Admins Postu skaits : 316 Pievienojies : 29.05.10 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Lauku aizpildes krāsa Sestdiena Jūnijs 19, 2010 12:49 am | |
| - uvixx55 rakstīja:
- Šis ir svarīgi
Es īsti nesapratu, ko tu domāji ar šo... Pārfrāzē lūdzu |
|
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Lauku aizpildes krāsa Sestdiena Jūnijs 19, 2010 5:41 am | |
| ieceļiet mani šeit par moderatoru un seit bus kartiba sanak diezgan biezi sedet seit un tadelj ari ir sads priekslikums. |
|
| Tēma: Re: Lauku aizpildes krāsa Sestdiena Jūnijs 19, 2010 5:59 am | |
| - Marčello rakstīja:
- ieceļiet mani šeit par moderatoru un seit bus kartiba sanak diezgan biezi sedet seit un tadelj ari ir sads priekslikums.
Marčello, uzraksti pieteikumu ŠEIT un principā Mehāniķa status tev būs rokā! Tikai atceries, ka, ja neko nedarīsi tiesības noņemšu. |
|
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Lauku aizpildes krāsa Sestdiena Jūnijs 19, 2010 6:15 am | |
| nevar tur neko uzrakstit jo rada uzreiz sita : Atvainojamies, bet tikai lietotāji ar speciālu pieeju var atbildēt uz ziņojumiem forumā. |
|
uvixx55
Postu skaits : 4 Pievienojies : 19.06.10 Dzīvesvieta : Cēsis->Līvi
| Tēma: Re: Lauku aizpildes krāsa Sestdiena Jūnijs 19, 2010 3:50 pm | |
| - OutLaw rakstīja:
- uvixx55 rakstīja:
- Šis ir svarīgi
Es īsti nesapratu, ko tu domāji ar šo..piemeeram tagad kur es rakstu es vispaar neredzu ko res rakstu . un to ko citi un Qvoutoju arī rādās nelna bilde!!! :(redzu tikai sarkano pasviitrijumu . Pārfrāzē lūdzu UN veel tads gļuks -Flood control is active on this forum, please wait 45 second(s) before replying or posting. Flood control is active on this forum, please wait 45 second(s) before replying or posting. Flood control is active on this forum, please wait 45 second(s) before replying or posting. tas nejkur neder |
|
| Tēma: Re: Lauku aizpildes krāsa Sestdiena Jūnijs 19, 2010 5:29 pm | |
| |
|
Sponsored content
| Tēma: Re: Lauku aizpildes krāsa | |
| |
|