bobis94
Postu skaits : 3 Pievienojies : 01.07.10
| Tēma: Aerox Problema Piektdiena Jūlijs 09, 2010 12:47 am | |
| Reku tē ir tāda lieta es savam Roxam kad dodu ručkāā tas nedaudz iesāk braukt un tad atkal mirst nost! Šodien apskatījos filtru un karbi viss tīrs un uzlikt pareizi, visi vadiņi arī virsu!
Kas vārētu but par vainu?
Sanācā arī tā man antifrīzs galīgi nebija! Varbūt motoru parkāusēju, bet tad jau viņs noklēmeētu un viss!
Lūdzu palīdziet, baigi gribas zināt!? |
|
OutLaw Admins Postu skaits : 316 Pievienojies : 29.05.10 Dzīvesvieta : Rīga
| Tēma: Re: Aerox Problema Piektdiena Jūlijs 09, 2010 1:06 am | |
| - bobis94 rakstīja:
- Reku tē ir tāda lieta es savam Roxam kad dodu ručkāā tas nedaudz iesāk braukt un tad atkal mirst nost! Šodien apskatījos filtru un karbi viss tīrs un uzlikt pareizi, visi vadiņi arī virsu!
Kas vārētu but par vainu?
Sanācā arī tā man antifrīzs galīgi nebija! Varbūt motoru parkāusēju, bet tad jau viņs noklēmeētu un viss!
Lūdzu palīdziet, baigi gribas zināt!? grūti pateikt, moš uzfilmē video, tad vieglāk būs pateikt, daudz iemeslu var būt. |
|
choks-_-
Postu skaits : 13 Pievienojies : 12.07.10
| Tēma: Re: Aerox Problema Otrdiena Jūlijs 20, 2010 4:27 am | |
| man šodien čist tāda pat problēma bij bet man ac nevis lc, itka vis norm braucu braucu un tad noslapa pats par sevi.. |
|
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Aerox Problema Otrdiena Jūlijs 20, 2010 4:32 am | |
| - choks-_- rakstīja:
- man šodien čist tāda pat problēma bij bet man ac nevis lc, itka vis norm braucu braucu un tad noslapa pats par sevi..
Un tagad pielaist vari? |
|
choks-_-
| Tēma: Re: Aerox Problema Otrdiena Jūlijs 20, 2010 5:23 pm | |
| jā pielaists var vis ok, tikko pamēģināju, bet pēc ilgākas braukāšanas viņam uzrāviens paliek sliktās arī |
|
Marčello Moderators Postu skaits : 402 Pievienojies : 31.05.10 Vecums : 30 Dzīvesvieta : Jūrmala
| Tēma: Re: Aerox Problema Otrdiena Jūlijs 20, 2010 11:54 pm | |
| - choks-_- rakstīja:
- jā pielaists var vis ok, tikko pamēģināju, bet pēc ilgākas braukāšanas viņam uzrāviens paliek sliktās arī
tikai un vienigi tā ir karšana. motors pārkarst ieteiktu diži daudz nebraukat parausi uz klemi. a tev stock? Kā ari ieteiktu uztaisit vainu pasam vai ari nopirkt sc.lv veikala tadu papildus gaisa tvārēju ar viņu labāk dzesēsies. |
|
choks-_-
| Tēma: Re: Aerox Problema Trešdiena Jūlijs 21, 2010 12:01 am | |
| |
|
Cortez
Postu skaits : 4 Pievienojies : 21.07.10
| Tēma: Re: Aerox Problema Trešdiena Jūlijs 21, 2010 3:55 am | |
| kads tev ir karbis un kads filtrs ? ja ir 17.5 - 19 mm un sporta filtrs vajag diizi mainiit un 80+ ja ir lielaks karbis tad jaregule padeve |
|